Yangın Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yaraşıklı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli temellı kriterler bakış önüne aldatmaınarak hüküm verilmektedir. Özellikle namuslu bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı başta yetişmek üzere tasarruf amacına ve kullanan eş adetsına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birşunca insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu alışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni çekim ciğerin kötüdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Sertifikasız yangın bapları da münasip maliyetli seçenekler olarak Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul tercih edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir dalgalı sunar.

Binanın ciğerinden bayağıya sevap inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak zıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Adida en kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite üretimlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Siz bile yangın bapsı fiyatları için malumat kaplamak yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Bunun sinein de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri faik ateşe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında banko kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Yerında mütehassıs ve sertifikalı menşeçılarımızın ulamaları ile her projeye uygun yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

İzinsiz levha, yazı ve videoteyp v.b kullanımı neticesinde meşru iş uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page